Tessa instagram

Tessa (@tessa_okay) • Instagram photos and videos

210k Followers, 468 Following, 122 Posts – See Instagram photos and videos from Tessa (@tessa_okay)

Tessa (@tessa_okay) • Instagram photos and videos

210k Followers, 466 Following, 122 Posts – See Instagram photos and videos …

Tessa on Instagram: ““… reklame på min skærm, mindede mig …

Tessa på Instagram: ““… reklame på min skærm, mindede mig om et awardshow…”Der stadigvæk lang vej, så ku lige pludselig ik la vær🎤❗️#piggy #blachman”

67k Likes, 2464 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: ““… reklame på min skærm, mindede mig om et awardshow…” Der stadigvæk lang vej, så ku lige…”

67K Likes, 2,464 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: ““… reklame på min skærm, mindede mig om et awardshow…”Der stadigvæk lang vej, så ku lige pludselig ik la vær🎤❗️#piggy #blachman”

Tessa (@tessa_okay) • Photos et vidéos Instagram

211 k followers, 462 suivie(s), 120 publications – Découvrez les photos et …

209 k followers, 468 suivie(s), 122 publications – Découvrez les photos et vidéos Instagram de Tessa (@tessa_okay)

største tessa fan (@tessa.my_queen) • Instagram photos and …

tessa følger profilen navn er selma ✨ tiktok: tessa.my..queen ✨ ❤️tessa er alt❤️ tessa er min inspiration · 248 posts · 462 followers · 83 …

Tessa on Instagram: “Jeg græd da jeg hørte jeg skulle være …

Tessa på Instagram: “Jeg græd da jeg hørte jeg skulle være med på den her sang. Troede det var løgn. 2 dronninger og lille mig. Første gang jeg møder Karen, kommer jeg vadende ind til første time til Urban Grrls sangskriver kursus, 2 1/2 time for sent, og Karen kigger på mig, smiler og siger “Hej Tessa”. Jeg var lige ved at græde over hun ku mit navn. Fra jeg mødte Karen første gang, har jeg følt en speciel connection. Hun har støttet mig fra dag 1 og for dét vil jeg altid være taknemlig. Natasja’s stemme har altid føltes som en moders stemme for mig. Hendes album var et af de få albums jeg SKULLE købe rigtigt. Ingen snyd. Natasja’s sange og væsen har i mange år vækket dybe følelser hos mig, og jeg er kun blevet klogere af hendes musik.Somme tider kigger jeg på himlen og siger højt “god ryger mami” og håber på hun hører mig. Hele mit liv har jeg følt det var uretfærdigt at jeg aldrig ville komme til at møde hende. Men jeg møder hende hver eneste dag. Inde i mit hjerte. At lave en sang med disse legender giver mig en følelse af “I made it mama!” Sangen hedder “Til Banken” og den er UDE NU!! @natasjahsaad @karenmukupa @pharfar @jesperlivid”

14.9k Likes, 299 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: “Jeg græd da jeg hørte jeg skulle være med på den her sang. Troede det var løgn.

15K Likes, 299 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: “Jeg græd da jeg hørte jeg skulle være med på den her sang. Troede det var løgn. 2 dronninger og lille mig. Første gang jeg møder Karen, kommer jeg vadende ind til første time til Urban Grrls sangskriver kursus, 2 1/2 time for sent, og Karen kigger på mig, smiler og siger “Hej Tessa”. Jeg var lige ved at græde over hun ku mit navn. Fra jeg mødte Karen første gang, har jeg følt en speciel connection. Hun har støttet mig fra dag 1 og for dét vil jeg altid være taknemlig. Natasja’s stemme har altid føltes som en moders stemme for mig. Hendes album var et af de få albums jeg SKULLE købe rigtigt. Ingen snyd. Natasja’s sange og væsen har i mange år vækket dybe følelser hos mig, og jeg er kun blevet klogere af hendes musik.Somme tider kigger jeg på himlen og siger højt “god ryger mami” og håber på hun hører mig. Hele mit liv har jeg følt det var uretfærdigt at jeg aldrig ville komme til at møde hende. Men jeg møder hende hver eneste dag. Inde i mit hjerte. At lave en sang med disse legender giver mig en følelse af “I made it mama!” Sangen hedder “Til Banken” og den er UDE NU!! @natasjahsaad @karenmukupa @pharfar @jesperlivid”

Tessa (@tessa_okay) posted on Instagram • Jan 11, 2022 at …

Tessa on Instagram: ““… reklame på min skærm, mindede mig om et awardshow…”Der stadigvæk lang vej, så ku lige pludselig ik la vær🎤❗️#piggy #blachman”

11. jan. 2022 — 67k Likes, 2465 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: ““… reklame på min skærm, mindede mig om et awardshow…” Der stadigvæk lang vej, …

67K Likes, 2,464 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: ““… reklame på min skærm, mindede mig om et awardshow…”Der stadigvæk lang vej, så ku lige pludselig ik la vær🎤❗️#piggy #blachman”

Tessa on Instagram: “ENDELIG!!!!! Det seneste år har været alt …

Tessa på Instagram: “ENDELIG!!!!! Det seneste år har været alt for mærkeligt. Efter aflysningen af mine koncerter i december har vi lige trukket vejret og afventet situationen. Men nu er vi klar til at annoncere med et kæmpe brag. Det her bliver the real deal. Jeg glæder mig helt afsindigt til at spille min musik LIVE for jer – og jeg er allerede gået i knivskarp træning! 👊🏼💋Billetter i salg mandag kl. 10”

13.6k Likes, 960 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: “ENDELIG!!!!! Det seneste år har været alt for mærkeligt. Efter aflysningen af mine koncerter …

14K Likes, 960 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: “ENDELIG!!!!! Det seneste år har været alt for mærkeligt. Efter aflysningen af mine koncerter i december har vi lige trukket vejret og afventet situationen. Men nu er vi klar til at annoncere med et kæmpe brag. Det her bliver the real deal. Jeg glæder mig helt afsindigt til at spille min musik LIVE for jer – og jeg er allerede gået i knivskarp træning! 👊🏼💋Billetter i salg mandag kl. 10”

Tessa on Instagram: “Min FØRSTE guldplade! Tak til det mest …

Tessa på Instagram: “Min FØRSTE guldplade! Tak til det mest epic hold, tak til jer der lytter og ærligt, tak til mig selv ❤️ elsker os #ben #ben #ben”

21.8k Likes, 175 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: “Min FØRSTE guldplade! Tak til det mest epic hold, tak til jer der lytter og ærligt, …

22K Likes, 175 Comments – Tessa (@tessa_okay) on Instagram: “Min FØRSTE guldplade! Tak til det mest epic hold, tak til jer der lytter og ærligt, tak til mig selv ❤️ elsker os #ben #ben #ben”

Tessa (@tessa_okay) · Instagram 照片和视频

21 万 位粉丝、已关注 463 人、 121 篇帖子 – 查看 Tessa 的 Instagram 照片和 …

20.9 万 位粉丝、已关注 468 人、 122 篇帖子 – 查看 Tessa 的 Instagram 照片和视频 (@tessa_okay)

Keywords: tessa instagram, tessa rapper instagram, instagram tessa