Søren brostrøm twitter

Søren Brostrøm (@SSTbrostrom) / Twitter

Søren Brostrøm. @SSTbrostrom. Direktør for Sundhedsstyrelsen. Sundhed for alle. Director General of the Danish Health Authority. Health for all.

Magnus Barsøe on Twitter: “Her bekræfter Søren Brostrøm det …

Sundhedsstyrelsen har valgt helt at droppe brugen af den omstridte vaccine i Danmark. Og den nyankomne vaccine fra Johnson&Johnson lægges på køl indtil videre.

AIDS-Fondet on Twitter: “Selveste @SSTbrostrom, direktør for …

20. jan. 2022 — direktør for Sundhedsstyrelsen, var forbi AIDS-Fondet i går for at høre om vores arbejde og planer for fremtiden. Vi talte om Checkpoint, …

Alkohol & Samfund on Twitter: “Sundhedsstyrelsens direktør …

4. apr. 2022 — Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm åbner årets nationale alkoholkonference – forebyggelse af alkohol et af de vigtigste elementer i …

Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsens opgave er at fremme folkesundheden og skabe gode rammer for sundhedsvæsnet i Danmark.

Kommunikation – Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen kommunikerer for at fremme sundhed for alle. Vi sætter retning for sundhed, vi guider, udfordrer, skaber dialog og refleksion.

Sundhedsstyrelsen kommunikerer for at fremme sundhed for alle. Vi sætter retning for sundhed, vi guider, udfordrer, skaber dialog og refleksion. Også om svære emner.

Søren Brostrøm – Altinget: ældre

Søren Brostrøm. Sidst opdateret: 17. januar 2023. Direktør, Sundhedsstyrelsen, formand, Center for Sundt Liv og Trivsel. Uddannet: cand.med.

Altinget Ældre leverer nyheder, analyse og debat om ældreområdet og tiden efter arbejdslivet, hvor idealet om en tryg og værdig alderdom sættes under lup.

Søren Brostrøm (57) – Altinget

Altinget – Alt om politik: altinget.dk

Søren Brostrøm (57). Direktør, Sundhedsstyrelsen, formand, Center for Sundt Liv og Trivsel. Uddannet: cand.med. (Københavns Uni. 1995), speciallæge i …

Keywords: søren brostrøm twitter