Lise rønne instagram

Lise Rønne (@bookielise) • Instagram photos and videos

Lise Rønne. Mest om bøger ❤️ Altmuligkvinde i et hyggeligt tempo. Højdepunkter’s profile picture. Højdepunkter. 473 posts. 41.4K followers. 181 following.

Lise Rønne (@bookielise) • Instagram photos and videos

Lise Rønne. Mest om bøger ❤️ Altmuligkvinde i et hyggeligt tempo.

Lise Rønne (@bookielise) • Instagram-foto’s en -video’s

Lise Rønne. Mest om bøger ❤️ Redaktør i Gyldendal nonfiktion. Højdepunkter se profielfoto. Højdepunkter. 469 plasings. 41.2K volgers. 178 volg.

41.4 k.volgers, volg 181, 473 plasings – Sien Instagram-foto's en -video's vanaf Lise Rønne (@bookielise)

Lise Rønne on Instagram: “Nye tider ❤️ Den 1. februar …

Lise Rønne på Instagram: “Nye tider ❤️Den 1. februar starter jeg i mit drømmejob, nemlig som redaktør i non-fiktion på Gyldendal. Tænk sig, at skulle læse bøger, tale bøger og fordybe sig i bøger. Tror I lige, at jeg glæder mig? 🙌✌️🎉@forlagetgyldendal Foto: den vidunderlige @mariasattrupstudio”

6210 Likes, 185 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Nye tider ❤️ Den 1. februar starter jeg i mit drømmejob, nemlig som redaktør i …

6,210 Likes, 185 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Nye tider ❤️Den 1. februar starter jeg i mit drømmejob, nemlig som redaktør i non-fiktion på Gyldendal. Tænk sig, at skulle læse bøger, tale bøger og fordybe sig i bøger. Tror I lige, at jeg glæder mig? 🙌✌️🎉@forlagetgyldendal Foto: den vidunderlige @mariasattrupstudio”

Lise Rønne (@bookielise) • Photos et vidéos Instagram

Lise Rønne. Mest om bøger ❤️ Altmuligkvinde i et hyggeligt tempo.

41,4 k abonnés, 181 abonnements, 473 publications – Découvrez les photos et les vidéos Instagram de Lise Rønne (@bookielise)

Lise Rønne on Instagram: “Mine unger synes til tider, at jeg …

Lise Rønne på Instagram: “Mine unger synes til tider, at jeg har for underligt tøj på i X Factor, og jeg har selvfølgelig forklaret dem, at X Factor ikke er stedet, hvor man tager en sort kjole på 🥱 Men i det valg ligger der jo også et valg om at træde en lille my uden for skiven og dermed gøre sig mere åben for had og ubehagelige beskeder. Det ved jeg godt, det ved vi allesammen godt – og jeg personligt er det mindste problem.Men tanker om den omfattende digitale chikane har fyldt meget i mig i den seneste tid. Jeg er målløs over og simpelthen så ked af hvor mange ubehageligheder, der bliver sendt afsted efter snart sagt hvem som helst, der stiller sig frem. Jeg taler slet ikke kun X Factor.Vi ved alle, at mobning kan ødelægge liv, men derudover risikerer vi lige nu også at sænke barren for diversiteten og at fremme en følelse af ikke at kunne ytre sig frit, fordi folk stopper med at turde eller orke.Jeg tror på, at vi alle sammen kan gøre en forskel ved proaktivt og aktivistisk at konfrontere hinanden, når vi oplever det. Og så skal vi tale med vores børn. Er det ikke rigtigt? With love ❤️❤️❤️#ordentlighednu”

14.8k Likes, 665 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Mine unger synes til tider, at jeg har for underligt tøj på i X Factor, og jeg har …

15K Likes, 665 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Mine unger synes til tider, at jeg har for underligt tøj på i X Factor, og jeg har selvfølgelig forklaret dem, at X Factor ikke er stedet, hvor man tager en sort kjole på 🥱 Men i det valg ligger der jo også et valg om at træde en lille my uden for skiven og dermed gøre sig mere åben for had og ubehagelige beskeder. Det ved jeg godt, det ved vi allesammen godt – og jeg personligt er det mindste problem.Men tanker om den omfattende digitale chikane har fyldt meget i mig i den seneste tid. Jeg er målløs over og simpelthen så ked af hvor mange ubehageligheder, der bliver sendt afsted efter snart sagt hvem som helst, der stiller sig frem. Jeg taler slet ikke kun X Factor.Vi ved alle, at mobning kan ødelægge liv, men derudover risikerer vi lige nu også at sænke barren for diversiteten og at fremme en følelse af ikke at kunne ytre sig frit, fordi folk stopper med at turde eller orke.Jeg tror på, at vi alle sammen kan gøre en forskel ved proaktivt og aktivistisk at konfrontere hinanden, når vi oplever det. Og så skal vi tale med vores børn. Er det ikke rigtigt? With love ❤️❤️❤️#ordentlighednu”

bookielise – Instagram

Lise Rønne på Instagram: “Det alligevel super ærgerlige øjeblik, hvor jeg i endnu en overspringshandling trykkede på den aldrig før prøvede funktion ‘photo booth’ og fik det her 👩‍💻📸😬🤕😳”

489 Likes, 32 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Det alligevel super ærgerlige øjeblik, hvor jeg i endnu en overspringshandling trykkede på …

488 Likes, 32 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Det alligevel super ærgerlige øjeblik, hvor jeg i endnu en overspringshandling trykkede på den aldrig før prøvede funktion ‘photo booth’ og fik det her 👩‍💻📸😬🤕😳”

Lise Rønne (@bookielise) • Fotky a videa na Instagramu

Mest om bøger ❤️ Redaktør i Gyldendal nonfiktion · Příspěvky (464) · Sledující ( …

41,4 tis. sledujících, 181 sleduje, 473 příspěvků – podívejte se na instagramové fotky a videa od Lise Rønne (@bookielise)

Lise Rønne on Instagram: “Min kamerarulle fortæller mig, at …

Lise Rønne on Instagram: “Min kamerarulle fortæller mig, at jeg for et år siden havde min gang i en dansekælder med de dejligste, sjoveste mennesker og midt i et cirkus, som det i dag er svært helt at begribe var mit liv. Nu sidder jeg her, i de smukke Klareboderne på mit hyggelige kontor, omgivet af vildt gode mennesker og med det fineste manuskript i hænderne. Taknemmelig for livets mange farver og udgaver ❤️”

752 Likes, 10 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Min kamerarulle fortæller mig, at jeg for et år siden havde min gang i en dansekælder med …

752 Likes, 10 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Min kamerarulle fortæller mig, at jeg for et år siden havde min gang i en dansekælder med de dejligste, sjoveste mennesker og midt i et cirkus, som det i dag er svært helt at begribe var mit liv. Nu sidder jeg her, i de smukke Klareboderne på mit hyggelige kontor, omgivet af vildt gode mennesker og med det fineste manuskript i hænderne. Taknemmelig for livets mange farver og udgaver ❤️”

Lise Rønne on Instagram: “Ved du hvad, @felixtsmith …

Lise Rønne on Instagram: “Ved du hvad, @felixtsmith , engang lavede vi ungdomsfjernsyn sammen 📺💋”

2113 Likes, 40 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Ved du hvad, @felixtsmith , engang lavede vi ungdomsfjernsyn sammen ”

2,112 Likes, 40 Comments – Lise Rønne (@bookielise) on Instagram: “Ved du hvad, @felixtsmith , engang lavede vi ungdomsfjernsyn sammen 📺💋”

Keywords: lise rønne instagram