Jim lyngvild instagram

Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) • Instagram photos and …

78.7k Followers, 1328 Following, 1205 Posts – See Instagram photos and videos from Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild)

Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) • Instagram photos and …

78.7k Followers, 1328 Following, 1211 Posts – See Instagram photos and …

Jim Wegener Lyngvild on Instagram

292 Likes, 10 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: …

Jim Wegener Lyngvild on Instagram

Jim Wegener Lyngvild på Instagram: “Selvportræt… Jim Lyngvild”

292 Likes, 10 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Selvportræt… Jim Lyngvild”

292 Likes, 10 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Selvportræt… Jim Lyngvild”

Jim Lyngvild” Det er en speciallavet vaffel med … – Instagram

Jim Wegener Lyngvild on Instagram: “Hos vaffelbageren i Faaborg kan man faktisk købe en: “Jim Lyngvild” Det er en speciallavet vaffel med chokolade og krokant, i bunden kommer en kugle chokoladeis og over dette vanilje-softice. Det hele dyppes i choko-dyp og rulles godt i mandelflager. Det var så min is nummer 3 i går 😂Velbekomme ❤️”

3068 Likes, 75 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Hos vaffelbageren i Faaborg kan man faktisk købe en: “Jim Lyngvild” Det er en …

3,066 Likes, 75 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Hos vaffelbageren i Faaborg kan man faktisk købe en: “Jim Lyngvild” Det er en speciallavet vaffel med chokolade og krokant, i bunden kommer en kugle chokoladeis og over dette vanilje-softice. Det hele dyppes i choko-dyp og rulles godt i mandelflager. Det var så min is nummer 3 i går 😂Velbekomme ❤️”

Jim Wegener Lyngvild on Instagram

Jim Wegener Lyngvild på Instagram: “Sociale medier og kultureliten er i dag svømmet over med forargelse over at det er HELT FORFÆRDELIGE Jim Lyngvild der designer Nationalmuseets nye vikinge-udstilling… for DET er vejen direkte mod lukning – REN Bon Bon land! Og det på trods af at et hold af eksperter, arkitekter, formidlere, konservatorer og historikere har vægtet mine tanker bid for bid… men det ER jo skønnere at hade noget man ikke ved hvad er! Her et sneak peak på hvordan udstillingen skrider frem… hvis visualitet og formidling er “Fy-fy” ja så ER det en lorte udstilling! 😘”

2135 Likes, 134 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Sociale medier og kultureliten er i dag svømmet over med forargelse over at …

2,135 Likes, 134 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Sociale medier og kultureliten er i dag svømmet over med forargelse over at det er HELT FORFÆRDELIGE Jim Lyngvild der designer Nationalmuseets nye vikinge-udstilling… for DET er vejen direkte mod lukning – REN Bon Bon land! Og det på trods af at et hold af eksperter, arkitekter, formidlere, konservatorer og historikere har vægtet mine tanker bid for bid… men det ER jo skønnere at hade noget man ikke ved hvad er! Her et sneak peak på hvordan udstillingen skrider frem… hvis visualitet og formidling er “Fy-fy” ja så ER det en lorte udstilling! 😘”

Jim Wegener Lyngvild on Instagram: “Måske den smukkeste …

Jim Wegener Lyngvild på Instagram: “Måske den smukkeste gudinde i nordisk mytologi… Kvindelig, sensuel og kærlighedens svøbe. 🙂 Freja. Foto: Jim Lyngvild”

2333 Likes, 39 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Måske den smukkeste gudinde i nordisk mytologi.

2,333 Likes, 39 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “Måske den smukkeste gudinde i nordisk mytologi… Kvindelig, sensuel og kærlighedens svøbe. 🙂 Freja. Foto: Jim Lyngvild”

Jim Wegener Lyngvild on Instagram: “SÅ SKETE DET

Jim Wegener Lyngvild på Instagram: “SÅ SKETE DET – og jeg tuder af stolthed! I et halvt år har jeg haft mundkurv på, men i dag må jeg sige noget:JEG BYGGER og DESIGNER National-museets nye vikingeudstilling! 🤪😘☺️ Den største drøm, den mest prestige-fyldte opgave og et fantastisk parløb med Jeanette Varberg (som holder mig i ørene) og Rane Willerslev (som puster til ilden) Jeg holder jeg opdateret dagen igennem, men her er et speak-peak fra dagens “Berlingske Tidende” (som har en stor artikel om udstillingen i dag)Nu kan ridderkorset godt vente lidt! ☺️ Del gerne så alle kan se, at intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet! PS. Kultureliten er allerede oppe af stolene og kalder det “Tivoli-land” uden overhovedet at vide hvad vi laver 😅😅😅”

2271 Likes, 136 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “SÅ SKETE DET – og jeg tuder af stolthed! I et halvt år har jeg haft mundkurv …

2,271 Likes, 136 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “SÅ SKETE DET – og jeg tuder af stolthed! I et halvt år har jeg haft mundkurv på, men i dag må jeg sige noget:JEG BYGGER og DESIGNER National-museets nye vikingeudstilling! 🤪😘☺️ Den største drøm, den mest prestige-fyldte opgave og et fantastisk parløb med Jeanette Varberg (som holder mig i ørene) og Rane Willerslev (som puster til ilden) Jeg holder jeg opdateret dagen igennem, men her er et speak-peak fra dagens “Berlingske Tidende” (som har en stor artikel om udstillingen i dag)Nu kan ridderkorset godt vente lidt! ☺️ Del gerne så alle kan se, at intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet! PS. Kultureliten er allerede oppe af stolene og kalder det “Tivoli-land” uden overhovedet at vide hvad vi laver 😅😅😅”

Skal vi lave en lille kop te? Foto og design: Jim Lyngvild

Jim Wegener Lyngvild på Instagram: “💥💥Skal vi lave en lille kop te? 💥💥 Foto og design: Jim Lyngvild”

5702 Likes, 259 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “ Skal vi lave en lille kop te? Foto og design: Jim Lyngvild”

5,700 Likes, 259 Comments – Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) on Instagram: “💥💥Skal vi lave en lille kop te? 💥💥 Foto og design: Jim Lyngvild”

Keywords: jim lyngvild instagram