Dr vært esben kjær

DR-vært blev beskyldt for krænkelser: Nu lukker programmet

DR-vært blev beskyldt for krænkelser: Nu lukker programmet – Ekstra Bladet

6. sep. 2022 — Vært på P1-programmet ‘Bagklog’ Esben Kjær blev beskyldt for i årevis at have krænket praktikanter på programmet.

Vært på P1-programmet ‘Bagklog’ Esben Kjær blev beskyldt for i årevis at have krænket praktikanter på programmet

DR-vært anklaget for grov og nedværdigende adfærd – TV 2

20. apr. 2022 — En af DR’s profilerede værter, Esben Kjær, beskyldes nu for i årevis at have krænket og overfuset især yngre praktikanter, som har været …

Tidligere DR-praktikanter fortæller om årelang, grænseoverskridende opførsel fra vært Esben Kjær. Én praktikant har fået psykologhjælp betalt af DR.

Esben Kjær – Gyldendal

Esben Kjær er radiovært på programmet BAGKLOG PÅ P1. Han er uddannet cand.scient.pol., MA i journalistik og yogalærer, som han ugentlig underviser i.

Bagklog | DR LYD

Hver lørdag får Esben Kjær besøg af skiftende gæster, der giver ugens nyheder med grovfilen og sætter dem i et skarpt og ofte satirisk lys.

Esben Kjær (@esben_kjaer) / Twitter

#Vært, #Bagklog på P1, #journalist på #DR , #forfatter til bogen “Min usynlige søn”, … Esben Kjær havde i Bagklog på P1 besøg af forfatter Dy Plambeck.

P1-vært om anklager fra praktikanter: »Det er jeg dybt …

P1-vært om anklager fra praktikanter: »Det er jeg dybt ulykkelig over«

20. apr. 2022 — »Bagklog« på P1 er et program, der hver lørdag kommenterer ugens nyheder. Esben Kjær har tidligere været blandt andet vært på DR-programmerne » …

Københavns Universitet vil ikke sende flere praktikanter fra film- og medievidenskabstudiet til P1-program, efter at flere praktikanter har klaget over værtens adfærd.

Esben Kjær | Den “Bagkloge” moderator der tør styre

Esben Kjær | Den “Bagkloge” moderator der tør styre | Book Esben Kjær

Esben Kjær er DR P1’s måske mest markante vært i programmet ”Bagklog”, hvor han med humor og skarphed dissekerer nyhedsugen. Men også med en lang fortid som …

Esben Kjær er vært på “Bagklog” på P1. Han har en utrolig alsidig baggrund som journalist. En meget kompetent moderator både på dansk og flydende engelsk.

P1-vært Esben Kjær beskyldt for grov og nedværdigende …

P1-vært Esben Kjær beskyldt for grov og nedværdigende adfærd | SE og HØR

20. apr. 2022 — En række tidligere DR-praktikanter fortæller nu om grænseoverskridende adfærd fra ”Bagklog”-vært Esben Kjærs side.

En række tidligere praktikanter retter nu ifølge 24syv skarp kritik mod radioværten Esben Kjær, som de har følt sig krænket og overfuset af, mens de har været på P1-redaktionen

Esben Kjær foredrag | Min usynlige søn | Book hos Athenas

Esben Kjær er radiovært på programmet “Bagklog på P1”, tidligere vært på P1 Debat, Orientering, Ordet er Dit, Ring til Regeringen og Radio 24syv Eftermiddag …

Esben Kjær holder gribende og personligt foredrag om at miste sit barn, og hvordan man kan leve videre med sorgen. Få uforpligtende information.

Keywords: dr vært esben kjær, esben kjær dr vært