Det er de oprørske der svigter anmeldelse politiken

Storslået fortælling om tilblivelsen af det moderne … – Berlingske

Storslået fortælling om tilblivelsen af det moderne Danmark havde vundet ved darling-drab og en opstrammer

21. aug. 2021 — Anmeldelse. Boganmeldelse: Andet bind i Valeur og Ringhofs store fortælling om danskerne, »Det er de oprørske der svigter«, er et bittersødt …

Boganmeldelse: Andet bind i Valeur og Ringhofs store fortælling om danskerne, »Det er de oprørske der svigter«, er et bittersødt portræt af de progressive kræfter, der kæmpede indædt for »sagen«, men undervejs taber deres nærmeste, svage familiemedlemmer og venner af sigte.

Hun blev hypet og ført frem som et nyt stjerneskud. Nu får …

27. aug. 2021 — Andet bind med titlen ‘Det er de oprørske der svigter’ har fået anmeldelser, der går fra overstrømmende til lammende.

Det er de oprørske der svigter af Erik Valeur og Lise Ringhof

Det er de oprørske der svigter af Erik Valeur og Lise Ringhof – anmeldelser og bogpriser – bog.nu

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Det er de oprørske der svigter af Erik Valeur og Lise Ringhof – bogen har fået vurderingen 73 ud af 100.

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Det er de oprørske der svigter af Erik Valeur og Lise Ringhof – bogen har fået vurderingen 73 ud af 100

Det er de oprørske der svigter – Litteratursiden

7. sep. 2021 — Log ind for at anmelde. Familien Brinch er tilbage med fiskersønnen Erling og hans barnebarn Jakob i spidsen. Fortælleglæden er intakt …

Forpustet anmelder: Anden bog i Ringhof og Valeurs …

Forpustet anmelder: Anden bog i Ringhof og Valeurs slægtsfortælling om familien Brinch er danmarkshistorie på speed

19. aug. 2021 — ”Det er de oprørske der svigter” er som at overvære en folkekomedie iscenesat af en stresset, sexfikseret instruktør med hang til venstrefløjens …

”Det er de oprørske der svigter” er som at overvære en folkekomedie iscenesat af en stresset, sexfikseret instruktør med hang til venstrefløjens floskelbibliotek.

Det er de oprørske der svigter – anettesbookshelf

Det er de oprørske der svigter – anettesbookshelf

27. aug. 2021 — Det er de oprørske der svigter, af Lise Ringhof & Erik Valeur … inden hun i 2017 stoppede på Politikens Forlag for at hellige sig arbejdet …

Lokalt forfatterpar er klar med den svære toer – Ugeavisen.dk

Lokalt forfatterpar er klar med den svære toer | ugeavisen.dk

19. aug. 2021 — Lise Ringhof og Erik Valeur har i ”Det er de oprørske der svigter” kunne trække på en masse viden og erfaring fra deres eget liv.

Lise Ringhof og Erik Valeur er på gaden med opfølgeren til sidste års debutroman ”Det er de danske som flygter.” Denne gang er tidsperioden de fire årtier fra 1950 til 1990. Og også denne gang leverer forfatter-duoen varen med en medrivende historisk fortælling, der kalder på både smil, tårer og ref..

Det er de oprørske der svigter – Bogvægten

21. nov. 2021 — Med ”Det er de oprørske der svigter” tages der hul på bind to i trilogien af forfatterduoen Lise Ringhof og Erik Valeur.

Romanen skildrer den pris, det har når man vokser op i skyggen af løgne og fortielser.

Det er de oprørske der svigter af Ringhof og Valeur – Bogrummet

BOGANMELDELSE: Det er de oprørske der svigter af Ringhof og Valeur | Bogrummet

29. aug. 2021 — Det er god stil at starte en boganmeldelse med et lille handlingsreferat, så læserne kan vurdere, om den pågældende bog lyder appetitlig.

Det er god stil at starte en boganmeldelse med et lille handlingsreferat, så læserne kan vurdere, om den pågældende bog lyder appetitlig. Værsgo: Ditlevsen og Rifbjerg. Buddy Holly og Elvis. Jolly Cola og Dandy-tyggegummi. USSRs invasion i Ungarn og Danmarks gæstfri modtagelse af 1000 ungarske flygtninge. SF. Atommarcher, p-pillen, kollektiver, seksdageskrigen, Maos Lyst, pornoens frigivelse,

Lise Ringhof & Erik Valeur skriver om danskernes tendens til …

14. aug. 2020 — Han kan ikke græde for nogen, og han kan ikke forsones med den, som han svigter, eller af hvem han føler sig svigtet.

Keywords: det er de oprørske der svigter anmeldelse politiken