Carsten friis instagram

Carsten Friis (@carcarsten) • Instagram photos and videos

Carsten Friis. 919 posts. 660 followers. 463 following. This Account is Private. Already follow carcarsten? Log in to see their photos and videos.

Carsten Friis (@viviogcarsten) • Instagram photos and videos

8 Followers, 11 Following, 31 Posts – See Instagram photos and videos from Carsten Friis (@viviogcarsten)

carsten friis (@pindtown) • Instagram photos and videos

11 Followers, 8 Following, 1 Posts – See Instagram photos and videos from carsten friis (@pindtown)

Carsten Friis (@carstenfreez) • Instagram photos and videos

26 Followers, 63 Following, 31 Posts – See Instagram photos and videos from Carsten Friis (@carstenfreez)

Carsten Friis Pedersen (@braarupfriis) • Instagram … – Instagram

71 Followers, 79 Following, 1 Posts – See Instagram photos and videos from Carsten Friis Pedersen (@braarupfriis)

Carsten Friis Larsen (@carstenfriislarsen) • Instagram photos and …

17 Followers, 19 Following, 2 Posts – See Instagram photos and videos from Carsten Friis Larsen (@carstenfriislarsen)

Denne dørmand er hyret, til at være iklædt som sort slave af …

DA (🇮🇶/🇩🇰) on Instagram: “Denne dørmand er hyret, til at være iklædt som sort slave af Carsten Friis: Indehaver af skomærket Billi Bi. Vær dit ansvar bevist, og støt etisk. Derfor skal du udenom at støtte brandet finansielt, v/køb af deres produkter. Påklædningen er sket i forbindelse med sønnens atten års (udklædningsfest), og der er siden delt generøst ud af festen. Samt poseret kreativt med festens frontfigur, som det fremgår i billederne. De har forsøgt at sætte mundkurv på mig, ved anmelde mine opslag, og i kølvandet af det, blev det revet ned af Instagram. Derfor vil Jer bede Jer om fortsat dele. Også fra min nybagte Facebook-side samt Twitter. Der er resigneret nok, gør op med det. De her gymnasieelever, som har forsøgt at undskylde for adfærden ret halvhjertet, men samtidig grupperet sig om at anmelde min profil. Det viser hvor tynd undskyldningen er.Slaveri skal man belære om. Ikke gøre grin af. Det her er en latterliggørelse af sorte menneskers historie og traumer, og et udtryk for en negativ stereotyp. Historisk set har black face rødder, fra den gang (Jiw Crow og slavetiden), hvor man prøvede retfærdiggøre salg af mørke slaver, tortur, hadforbrydelser, voldtægt, likvidering, andre ugerninger mm. I kølvandet af det blev mørke dræbt. Den mentalitet trives tydeligvis i Danmark. OPDATERES …”

1 Likes, 22 Comments – DA ( / ) (@deltidsaraber) on Instagram: “Denne dørmand er hyret, til at være iklædt som sort slave af Carsten Friis: Indehaver …

DA (🇮🇶/🇩🇰) (@deltidsaraber) on Instagram: “Denne dørmand er hyret, til at være iklædt som sort slave af Carsten Friis: Indehaver af skomærket Billi Bi. Vær dit ansvar bevist, og støt etisk. Derfor skal du udenom at støtte brandet finansielt, v/køb af deres produkter. Påklædningen er sket i forbindelse med sønnens atten års (udklædningsfest), og der er siden delt generøst ud af festen. Samt poseret kreativt med festens frontfigur, som det fremgår i billederne. De har forsøgt at sætte mundkurv på mig, ved anmelde mine opslag, og i kølvandet af det, blev det revet ned af Instagram. Derfor vil Jer bede Jer om fortsat dele. Også fra min nybagte Facebook-side samt Twitter. Der er resigneret nok, gør op med det. De her gymnasieelever, som har forsøgt at undskylde for adfærden ret halvhjertet, men samtidig grupperet sig om at anmelde min profil. Det viser hvor tynd undskyldningen er.Slaveri skal man belære om. Ikke gøre grin af. Det her er en latterliggørelse af sorte menneskers historie og traumer, og et udtryk for en negativ stereotyp. Historisk set har black face rødder, fra den gang (Jiw Crow og slavetiden), hvor man prøvede retfærdiggøre salg af mørke slaver, tortur, hadforbrydelser, voldtægt, likvidering, andre ugerninger mm. I kølvandet af det blev mørke dræbt. Den mentalitet trives tydeligvis i Danmark. OPDATERES …”

Karsten Friis (@karstensfriis) • Instagram photos and videos

118 Followers, 145 Following, 18 Posts – See Instagram photos and videos from Karsten Friis (@karstensfriis)

AVISEN.DK on Instagram: “Sommeren byder på flytning og …

AVISEN.DK på Instagram: “Sommeren byder på flytning og forelskelse for Caroline Fleming. Hun har nemlig fundet sammen med forretningsmanden Carsten Friis. Læs mere via link i bio 👆 (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)- #avisendk #baronessen #carolinefleming #carstenfriis”

Hun har nemlig fundet sammen med forretningsmanden Carsten Friis. Læs mere…” …

14 Likes, 0 Comments – AVISEN.DK (@avisen.dk) on Instagram: “Sommeren byder på flytning og forelskelse for Caroline Fleming. Hun har nemlig fundet sammen med forretningsmanden Carsten Friis. Læs mere via link i bio 👆 (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)- #avisendk #baronessen #carolinefleming #carstenfriis”

FRØBJERG FESTSPIL on Instagram: “ 50 år Vi vil gerne …

FRØBJERG FESTSPIL on Instagram: “🇩🇰50 år🇩🇰 Vi vil gerne ønske et KÆMPE stort tillykke til vores fantastiske instruktør, Carsten Friis, der i går fyldte 50 runde år! 🇩🇰🎉 Sagde I lige 50 år?! Jeps, den er go’ nok. Vi troede også selv det kun var 30 år. Vi kan slet ikke vente på at komme ordentligt i gang med “Midt om Natten” hvor Carstens unge, men dog yderst erfarne sind kan få lov til at udfolde sig! 🎭#fødselsdag #tillykke #50år #frøbjergomnatten #frøbjergfestspil #musical #teater #vaskhænder #også #midtomnatten”

frobjerg_festspil 50 år Vi vil gerne ønske et KÆMPE stort tillykke til vores fantastiske instruktør, Carsten Friis, der i går fyldte 50.

131 Likes, 7 Comments – FRØBJERG FESTSPIL (@frobjerg_festspil) on Instagram: “🇩🇰50 år🇩🇰 Vi vil gerne ønske et KÆMPE stort tillykke til vores fantastiske instruktør, Carsten Friis, der i går fyldte 50 runde år! 🇩🇰🎉 Sagde I lige 50 år?! Jeps, den er go’ nok. Vi troede også selv det kun var 30 år. Vi kan slet ikke vente på at komme ordentligt i gang med “Midt om Natten” hvor Carstens unge, men dog yderst erfarne sind kan få lov til at udfolde sig! 🎭#fødselsdag #tillykke #50år #frøbjergomnatten #frøbjergfestspil #musical #teater #vaskhænder #også #midtomnatten”

Keywords: carsten friis instagram